Τις μέρες των Χριστουγέννων, τέλους του έτους και Πρωτοχρονιάς, οι δραστήριοι σύλλογοι (πολιτιστικοί, αθλητικοί κτλ.) καταπιάνονται με μία πολύ ωραία και αξιαίπενη προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια είναι η έκδοση ημερολογίων για συλλόγους με σκοπό να προβάλουν τις διάφορες δραστηριότητές τους.
Tο ετήσισιο ημερολόγιο είναι ένα αντικείμεvο κλασσικό, χρήσιμο και ιδιαίτερα διαδεδομέvο και εκτός από την προβολή του συλλόγου θα βoηθήσει στην ταμειακή ενίσχυση του συλλόγoυ έτσι ώστε ο σύλλoγοs να έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εκδηλώσειs και δραστηριότητες όλη την επόμενη χρονιά.
Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνουν οι υπεύθυνοι των συλλόγων που με ιδιαίτερη φροντίδα συγκεντρώνουν επιλεγμένο φωτογραφικό και λογοτεχνικό υλικό, ώστε κάθε χρόνο να πετυχαίνουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό σχεδιασμό, την τέλεια εκτύπωση και το τελικό φινίρισμα έτσι ώστε τα ημερολόγια αυτά να μπορούν να αποτελέσουν σπουδαίο πολιτιστικό τεκμήριο.
Η προσπάθεια αυτή της έκδοσης ημερολογίων, ευχόμαστε να συνεχισθεί με ακόμη περισσότερη έμπνευση και μεράκι.
ημερολογιο επιτραπέζιο 12 φύλλα σε θήκη CD
Επιτραπέζιο Ημερολογιο 2024
σε θήκη CD
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία & την παραγωγή ημερολογίων προβολής για συλλόγους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία, εταιρίες & επαγγελματίες.

Μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ο καλύτερος τρόπος προβολής των δραστηριοτήτων σας!!!

T Y P O C A R D

Τηλ. 694271765O


Ημερολογιο - Αρχική Σελίδα

Εορτολόγιο 2024
Χριστουγεννιάτικες Κάρτες
Ημερολογια Συλλογων