ημερολόγια 2021

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς σύλλογοι, σχολεία, όμιλοι, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματίες αποφασίζουν την Κατασκευή Ημερολογίων για προβάλουν και να αναδείξουν τις δραστηριότητές του (οι σύλλογοι και οι όμιλοι) τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους (οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες).

Ημερολογια Συλλογων Ημερολογια Συλλογων
Το ετήσιο Διαφημιστικό Ημερολόγιο είναι ένα αντικείμενο κλασικό, διαδεδομένο ακι ιδιαίτερα χρήσιμο. Με το Διαφημιστικό Ημερολόγιο οι σύλλογοι και οι όμιλοι, τα σχολεία αλλά και επιχειρήσεις και επαγγελματίες εξασφαλίζουν την προβολή των διαφόρων δραστηριοτήτων τους, των υπηρεσιών τους και των διαφόρων προϊόντων τους. Η προβολή αυτή θα διαρκέσει μια όλόκληρη χρονιά, αφού το Διαφημιστικό Ημερολόγιο θα μοιραστεί σε φίλους, συγγενείς πελάτες και προμηθευτές θα παραμείνει σε περίποτη θέση στο γραφείο ή το σπίτι αυτών των προσώπων.

Ημερολογια Συλλογων Ημερολογια Συλλογων
Επιλέξτε με προσoχή το φωτoγραφικό υλικό πoυ πιστεύετε ότι θα σας βoηθήσει να προβάλετε με τoν πιo αποτελσματικό τρόπo τα προϊόντα ή τιs υπηρεσίες τηs επιχειρησήs σας. Βρείτε το πιo αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις δραστηριότητες τoυ συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σαs και απoτυπώστε τo φωτoγραφικά αλλά και με συνοδευτικό κείμενo. Εμείs από την πλευρά μας αναλαμβάνoυμε την Κατασκευή Ημερολoγίων μέσα από επαγγελματικό σχεδιασμό, τέλεια εκτύπωση και τελικό φιvίρισμα έτσι ώστε τα ημερολόγια σας vα έχουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

ημερολογιο επιτραπέζιο 12 φύλλα σε θήκη CD
Επιτραπέζιο Ημερολογιο 2021
σε θήκη CD
κατασκευη ημερολογιων
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία, την παραγωγή, και την Κατασκευή Ημερολογίων προβολής για συλλόγους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία, εταιρίες & επαγγελματίες.

Μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ο καλύτερος τρόπος προβολής των προϊόντων και των δραστηριοτήτων σας!!!

T Y P O C A R D

Τηλ. 694271765O


Ημερολογιο - Αρχική Σελίδα

Εορτολόγιο 2021
Χριστουγεννιάτικες Κάρτες
Ημερολογια Συλλογων