Επιτραπέζιο Ημερολόγιο
σε θήκη CD

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια Επιτραπέζια 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολόγια πάνω από 325 τεμ.
2,20 € Ημερολόγια 2021 2,15 € Ημερολόγια Τοίχου 2,10 €

επιτραπέζιο ημερολογιο σε θήκη CD Τα ετήσια Δαφημιστικά Ημερολόγια δίνουν τη δυνατότητα σε συλλόγους και επιχειρήσεις να προβάλουν τις δρατηριότητες και τα προϊόντα τους
Υπάρχει ένα σημαντικός λόγος που κάθε χρόνο σύλλογοι, αθλητικές ομάδες, όμιλοι και επιχειρήσεις επιλέγουν αυτό τον τρόπο προβολής, μέσα από Ημερολόγια, και ο λόγος είναι ότι αυτή η μορφή προβολής είναι αποδοτική και παράλληλα οικονομική.
Αν αναζητάτε ένα τρόπο προβολής των δραστηριοτήτων του συλλόγου ή του σχολείου και παράλληλα ένα τρόπο να πετύχετε την οικονομική ενίσχυση του ταμείο του συλλόγου, η επιλογή είναι μία: Διαφημιστικά Ημερολόγια!
Τα Ημερολόγια είναι προωθητικά υλικά με μεγάλη διάρκεια, μια και τα πρόσωπα που θα τα παραλάβουν θα τα χρησιμοποιούν όλόκληρη τη χρονιά του 2021. Φυσικά ένα όμορφο και καλαίσθητο ημερολόγιο είδικά αν περιέχει όμορφες φωτογραφίες από την περιοχή και της διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής μπορεί να διατηρηθεί και μετά το τέλος του χρόνου, σαν ενθύμιο.

Το Επιτραπέζιο Ημερολογιο σε θήκη CD αποτελείται από 12 ανεξάρτητες κάρτες σε κάθε μία από τις οποίες είναι εκτυπωμένος ένας από τους μήνες του χρόνου καθώς και μια φωτογραφία της επιλογής σας.

Το μέγεθος του ημερολογίου είναι 12 Χ 14 εκατοστά και οι κάρτες είναι τοποθετημένες σε διαφανή πλαστική θήκη CD η οποία ανοίγει και σχηματίζει βάση με θήκη στην οποία μπαίνουν οι κάρτες με τους μήνες

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο, σε τραπέζι ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης διαφορετικού φωτογραφικού θέματος σε κάθε μήνα δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προβάλετε τα διάφοπρα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου σας.

Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι του συλλόγου σας ή οι πελάτες της επιχείρησής σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια εκδήλωση (δραστηριότητα) του συλλόγου σας.

Υπάρχει τέλος χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Στην περίπτωση που το ημερολόγιο διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που είναι φυσικά δυνατό να γίνει. Οι έμπειροι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει όλους ευχαριστημένους.

Μια πρωτότυπη πρόταση, στη διάθεσή σας για την προβολή της επιχείρησης, του συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.