Επιτραπέζιο Ημερολογιο Σπιραλ με αναδιπλούμενη βάση

Επιτραπέζιο Ημερολογιο Σπιραλ 12φυλλο με αναδιπλούμενη βάση To διαφημιστικό ημερολόγιο δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες, συλλόγους, ομίλους και σχολεία να προβάλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και τις δραστηριοτητές τους. Το ημερολόγιο είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης και αυτό γιατί πολύ απλά αποδίδει! Γιατί όμως να επιλέξει μια επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας να εκτυπώσει ένα διαφημιστικό ημερολόγιο για να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και όχι έναν άλλο τρόπο; Ο βασικότερος λόγους είναι ότι είναι ένα από τα υλικά προώθησης με τη μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο παραλήπτης του θα το χρησιμοποιεί για έναν ολόκληρο χρόνο, αν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα όμορφο αισθητικά ημερολόγιο μπορεί να διατηρηθεί και μετά το τέλος του χρόνου.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
2,20 € Ημερολόγια 2024 2,15 € Ημερολόγια Τοίχου 2,10 €

Ημερολογιο Σπιράλ Τοιχου 2024 Μεγάλο Μέγεθος 12φυλλο

ημερολογιο τοιχου 12 φύλλα σπιραλ Η καλύτερη και πιο εντυπωσιακή λύση για το διαφημιστικό ημερολόγιο του συλλόγου ή της επιχείρησής σας είναι το ημερολόγιο τοίχου με 12 φύλλα μεγάλου μεγέθους.
Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ημερολογίου και η λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι.
Σε κάθε ένα από τα δώδεκα φύλλα είναι τυπωμένος ένας μήνας και μια φωτογραφία.
Το ημερολόγιο θα κρεμαστεί στον τοίχο από το ειδικό γατζάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος.
έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
3,75 € Ημερολόγια 2024 3,70 € Ημερολόγια Τοίχου 3,65 €

Ημερολογιο Σπιράλ Τοιχου 2024 Μεγάλο Μέγεθος 6φυλλο

ημερολογιο τοιχου μεγάλο 6 φύλλα σπιραλ Αν στο διαφημιστικό ημερολόγιο που θα τυπώσετε φέτος για να μοιράσετε στους πελάτες σας ή στους φίλους του συλλόγου σας θέλετε να συνδυάσετε μεγάλο μέγεθος με οικονομική τιμή, η λύση είναι ημερολόγιο τοίχου μεγάλο μέγεθος με 6 φύλλα.
Με αυτή την επιλογή εξασφαλίζεται ότι έχετε το μέγεθος που θα ξεχωρίζει και θα προβάλει το μήνυμά σας ενώ παράλληλα ή παραγωγή και η εκτύπωση του ημερολογίου θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγων 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγων πάνω από 325 τεμ.
2,28 € Imerologia Syllogwn 2,23 € Imerologia Sylogwn 2,18 €

Ημερολογιο Σπιράλ Τοιχου 2024 Μεγάλο Μέγεθος 4φυλλο

μεγάλο ημερολογιο τοιχου 4 φύλλα σπιραλ Μια νέα ακόμα πιο οικονομική λύση για το διαφημιστικό ημερολόγιο της επιχείρησής ή του συλλόγου σας. Ημερολόγιο τοίχου με μεγάλο εντυπωσιακό μέγεθος που είναι παράλληλα η πιο οικονομική λύση.
Οι πελάτες της επιχείρησής σας και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας. Έτσι με το μικρότερο κόστος θα μπορέσετε να εκτυπώσετε και φέτος το διαφημιστικό ημερολόγιο της εταιρίας σας ή το ημερολόγιο προβολής του συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σας.
έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγου 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγου πάνω από 325 τεμ.
1,58 € Ημερολόγια τοίχου 1,53 € Hmerologia 1,48 €

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.