Εορτολόγιο 2013

Οι κυριότερες γιορτές 2013

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΚατασκευη Ημερολογιου

Εορτολόγιο
Ιανουαρίου 2013
Εορτολόγιο
Φεβρουαρίου 2013
Εορτολόγιο
Μαρτίου 2013
Εορτολόγιο
Απριλίου 2013
Εορτολόγιο
Μαίου 2013
Εορτολόγιο
Ιουνίου 2013
Εορτολόγιο
Ιουλίου 2013
Εορτολόγιο
Αυγούστου 2013
Εορτολόγιο
Σεπτεμβρίου 2013
Εορτολόγιο
Οκτωβρίου 2013
Εορτολόγιο
Νοεμβρίου 2013
Εορτολόγιο
Δεκεμβρίου 2013

Η περίοδος των γιορτών στο τέλος κάθε χρόνου, πολλές επιχειρήσεις, επαγγελματίες, σύλλογοι, όμιλοι και σχολεία προγραμματίζουν και αποφασίζουν την Κατασκευή Ημερολογίων για να αναδείξουν και να προβάλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δραστηριότητά τους.

Ημερολογια Συλλογων Ημερολογια Συλλογων
Τα Διαφημιστικά Ημερολόγια είναι ένα κλασσικό δώρο, ιδιαίτερα χρήσιμο και διαδεδομένο.
Με την Κατασκευή Ημερολογίων επιχειρήσεις, επαγγελματίες, σύλλογοι, όμιλοι και σχολεία θα εξασφαλίσουν την προβολή των προϊόντων, των υπηρεσιών τους και της δραστηριότητάς τους για μια ολόκληρη χρονιά. Αυτό θα γίνει μια και το διαφημιστικό ημερολόγιο που θα μοιράσουν σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους θα βρίσκεται για τις επόμενες 365 σε περίοπτη θέση στο γραφείο ή το σπίτι αυτού που θα το παραλάβει, εξασφαλίζοντας την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, αλλά και τη δραστηριότητα συλλόγων, ομίλων και σχολείων σε όσους θα βρεθούν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου σε αυτούς τους χώρους.

Ημερολογια Συλλογων Ημερολογια Συλλογων
Οι υπέυθυνοι για το σχεδιασμό και την παραγωγή των ημερολογίων προβολής, θα πρέπει να επιλέξουν με προσοχή το φωτογραφικό υλικό που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει να προβάλετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Βρείτε το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις δραστηριότητες του συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σας και αποτυπώστε το φωτογραφικά αλλά και με συνοδευτικό κείμενο. Εμείς από την πλευρά μας αναλαμβάνουμε την Κατασκευή Ημερολογίων μέσα από επαγγελματικό σχεδιασμό, τέλεια εκτύπωση και τελικό φινίρισμα έτσι ώστε τα ημερολόγια σας να έχουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

ημερολογιο επιτραπέζιο 12 φύλλα σε θήκη CD
Επιτραπέζιο Ημερολογιο 2013
σε θήκη CD
κατασκευη ημερολογιων
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία, την παραγωγή, και την Κατασκευή Ημερολογίων προβολής για συλλόγους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία, εταιρίες & επαγγελματίες.

Μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ο καλύτερος τρόπος προβολής των προϊόντων και των δραστηριοτήτων σας!!!

T Y P O C A R D

Τηλ. 211 79O58O4 - 69488O9295


Ημερολογιο - Αρχική Σελίδα

Εορτολόγιο 2013
Χριστουγεννιάτικες Κάρτες
Ημερολογια Συλλογων