Ημερολογιο Τοιχου 2023
Μεγάλο Μέγεθος 6φυλλο Σπιράλ

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγων 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγων πάνω από 325 τεμ.
2,28 € Imerologia Syllogwn 2,23 € Imerologia Sylogwn 2,18 €

ημερολογιο τοιχου εξάφυλλο σπιράλ Αν στο διαφημιστικό ημερολόγιο που θα τυπώσετε φέτος για να μοιράσετε στους πελάτες σας ή στους φίλους του συλλόγου σας θέλετε να συνδυάσετε μεγάλο μέγεθος με οικονομική τιμή, η λύση είναι ημερολόγιο τοίχου μεγάλο μέγεθος με 6 φύλλα.
Με αυτή την επιλογή εξασφαλίζεται ότι έχετε το μέγεθος που θα ξεχωρίζει και θα προβάλει το μήνυμά σας ενώ παράλληλα ή παραγωγή και η εκτύπωση του ημερολογίου θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Σε κάθε ένα από τα έξι φύλλα είναι τυπωμένοι δύο μήνες και μια φωτογραφία.

Το μέγεθος είναι 21 Χ 31 εκατοστά και το ημερολόγιο είναι δεμένο με σπιράλ.

Το ημερολόγιο θα κρεμαστεί στον τοίχο από το ειδικό γατζάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος.

Σε κάθε ένα από τα φύλλα μπορείτε να επιλέξετε το φωτογραφικό θέμα που θα εκτυπωθεί έτσι ώστε να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες του συλλόγου σας.

Έτσι για ένα ολόκληρο κάθε μήνα οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια δραστηριότητα του συλλόγου σας.

Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Επιπλέον το συγκεκριμένο ημερολόγιο έχει και εξώφυλλο, ουσιαστικά ένα ακόμα φύλλο, στο οποίο μπορεί να εκτυπωθεί μια εντυπωσιακή φωτογραφία ή σύνθεση φωτογραφιών που θα κάλει το ημερολόγιό σας ακόμα πιο όμορφο.

Δείτε δείγματα ημερολογίων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.