Δείγματα από Ημερολογιο Τοιχου 2021
Μεγάλο Μέγεθος 6φυλλο Σπιράλ

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγων 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγων πάνω από 325 τεμ.
2,28 € Imerologia Syllogwn 2,23 € Imerologia Sylogwn 2,18 €

ημερολόγιο τοίχου με 6 φύλλα σπιράλ δέσιμο ημερολόγιο τοίχου σπιράλ 6φυλλο

Δείγματα από δουλειές μας
Αριστερά εσωτερική σελίδα από ημερολόγιο με 6 φύλλα (δύο μήνες σε κάθε φύλλο) και δεξιά το εξώφυλλο από το ημερολόγιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας.

Σε κάθε ένα από τα έξι φύλλα είναι τυπωμένοι δύο μήνες και μια φωτογραφία.

Το μέγεθος είναι 21 Χ 31 εκατοστά και το ημερολόγιο είναι δεμένο στο πάνω μέρος με σπιράλ.

Το ημερολόγιο μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο από το ειδικό γατζάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος.

Σε κάθε ένα από τα φύλλα μπορείτε να επιλέξετε το φωτογραφικό θέμα που θα εκτυπωθεί (μια μεγάλη φωτογραφία ή σύνθεση φωτογραφιών) έτσι ώστε να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες του συλλόγου σας.

Έτσι για ένα ολόκληρο κάθε μήνα οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια δραστηριότητα του συλλόγου σας.

Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Επιπλέον το συγκεκριμένο ημερολόγιο έχει και εξώφυλλο, ουσιαστικά ένα ακόμα φύλλο, στο οποίο μπορεί να εκτυπωθεί μια εντυπωσιακή φωτογραφία ή σύνθεση φωτογραφιών που θα κάλει το ημερολόγιό σας ακόμα πιο όμορφο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.