Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος 12φυλλο Σπιράλ

ημερολογιο τοιχου 12 φύλλα σπιραλ Η καλύτερη και πιο εντυπωσιακή λύση για το διαφημιστικό ημερολόγιο του συλλόγου ή της επιχείρησής σας είναι το ημερολόγιο τοίχου με 12 φύλλα μεγάλου μεγέθους.
Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ημερολογίου και η λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι.
Σε κάθε ένα από τα δώδεκα φύλλα είναι τυπωμένος ένας μήνας και μια φωτογραφία.
Το ημερολόγιο θα κρεμαστεί στον τοίχο από το ειδικό γατζάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος.
έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
3,75 € Ημερολόγια 2021 3,70 € Ημερολόγια Τοίχου 3,65 €

Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος 6φυλλο Σπιράλ

ημερολογιο τοιχου μεγάλο 6 φύλλα σπιραλ Αν στο διαφημιστικό ημερολόγιο που θα τυπώσετε φέτος για να μοιράσετε στους πελάτες σας ή στους φίλους του συλλόγου σας θέλετε να συνδυάσετε μεγάλο μέγεθος με οικονομική τιμή, η λύση είναι ημερολόγιο τοίχου μεγάλο μέγεθος με 6 φύλλα.
Με αυτή την επιλογή εξασφαλίζεται ότι έχετε το μέγεθος που θα ξεχωρίζει και θα προβάλει το μήνυμά σας ενώ παράλληλα ή παραγωγή και η εκτύπωση του ημερολογίου θα γίνει χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγων 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγων πάνω από 325 τεμ.
2,28 € Imerologia Syllogwn 2,23 € Imerologia Sylogwn 2,18 €

Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος 4φυλλο Σπιράλ

μεγάλο ημερολογιο τοιχου 4 φύλλα σπιραλ Μια νέα ακόμα πιο οικονομική λύση για το διαφημιστικό ημερολόγιο της επιχείρησής ή του συλλόγου σας. Ημερολόγιο τοίχου με μεγάλο εντυπωσιακό μέγεθος που είναι παράλληλα η πιο οικονομική λύση.
Οι πελάτες της επιχείρησής σας και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας. Έτσι με το μικρότερο κόστος θα μπορέσετε να εκτυπώσετε και φέτος το διαφημιστικό ημερολόγιο της εταιρίας σας ή το ημερολόγιο προβολής του συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σας.
έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγου 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγου πάνω από 325 τεμ.
1,58 € Ημερολόγια τοίχου 1,53 € Hmerologia 1,48 €

Ημερολογιο Μεγάλου Μεγέθους Τοίχου Μονόφυλλο 2021

μεγάλο ημερολογιο τοιχου οικονομικό Πολύ οικονομικό ημερολόγιο τοίχου εκτυπωμένο σε χοντρό χαρτόνι το οποίο θα κρεμαστεί στον τοίχο από μικρή τρύπα που βρίσκεται στο πάνω μέρος.
Η ιδιαιτερότητα που έχουν αυτά τα διαφημιστικά ημερολόγια είναι ότι οι μήνες και οι μέρες του χρόνου είναι εκτυπωμένες πάνω στο κυρίως σώμα του ημερολογίου.
Έτσι δεν θα επιβαρυνθείτε με το κόστος για το ημερολόγιο μικρό βιβλιαράκι και το ημερολόγιο θα είναι πολύ πιο οικονομικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό.
Στο ημερολόγιο μπορούν να εκτυπωθεί διακόσμηση με μια μεγάλη φωτογραφία ή σύνθεση φωτογραφιών με τις οποίες θα κάνετε την προβολή προϊόντων υπηρεσιών ή δραστηριοτήτων συλλόγου, σχολείου, ομίλου κτλ.
Ειδικά για ημερολόγια συλλόγων υπάρχει χόρος για εκτύπωση και χορηγών. Οι γραφίστες μας, θα προσαρμόσουν τις διαφημήσεις των χορηγών έτσι ώστε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και οι χορηγοί σαν να μείνουν ικανοποιημένοι.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια 226-325 τεμ. Ημερωλόγια πάνω από 325 τεμ.
0,82 € Ημερολώγια 0,78 € Ημερολόγεια 0,75 €

Μονόφυλλο Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος

μεγάλο ημερολογιο τοιχου 4 φύλλα με δέσιμο καρφίτσα Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση για ημερολόγιο προβολής.
Αποτελείται από χαρτόνι διστάσεων 25 Χ 35 εκατοστά, με τρύπα για να κρεμαστεί στον τοίχο και το ημερολόγιο είναι κολλημένο στο κάτω μέρος.
Το ημερολόγιο είναι ένα μικρό βιβλιαράκι με δώδεκα φυλλαράκια και εξώφυλλο και σε κάθε φυλλαράκι υπάρχει εκτυπωμένος ένας μήνας.
Το ημερολόγιο είναι ένα χρηστικό αντικείμενο που θα παραμείνει σε χρήση όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έτσι εσείς δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε ξανά και ξανά για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στον πελάτη που δώσατε ένα διαφημιστικό ημερολόγιο ή να φροντίσετε για την επαναπροβολή του συλλόγου στους φίλους που προμηθεύτηκαν τα ημερολόγια προβολής για συλλόγους στην αρχή του χρόνου.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
1,00 € Ημερολόγια 2021 0,95 € Ημερολόγια Τοίχου 0,90 €

Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος 7φυλλο

ημερολογιο τοιχου μεγάλο 7 φύλλα καρφιτσα Μια καινούργια πρόταση στα ημερολόγια τοίχου!
Μια πρόταση για εσάς που θέλετε μια οικονομικότερη πρόταση για την παραγωγή και την εκτύπωση ενός διαφημιστικού ημερολογίου τοίχου που να σας δίνει τη δυνατότητα προβολής κάθε μήνα ξεχωριστά.
Οι πελάτες της επιχείρησής σας και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας.
Με μικρότερο κόστος απ’ ότι το ημερολόγιο σπιράλ η πρόταση αυτή θα σας καλύψει απόλυτα.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια οποιουδηποτε σχήματος 226-325 τεμ. Ημερολόγια σχολικά πάνω από 325 τεμ.
0,00 € Ημερολόγιο σχολικο 0,00 € Ημερολόγιο οποιουδηποτε σχήματος 0,00 €

Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος 4φυλλο

μεγάλο ημερολογιο τοιχου 4 φύλλα με δέσιμο καρφίτσα Μια καινούργια πρωτότυπη πρόταση στα ημερολόγια τοίχου!
Για όσους θέλετε μια οικονομικότερη πρόταση στην εκτύπωση διαφημιστικού ημερολογίου τοίχου που να δίνει τη δυνατότητα προβολής 365 μέρες το χρόνο.
Οι πελάτες της επιχείρησής σας αλλά και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας.
Η πρόταση αυτή έχει μικρότερο κόστος απ’ ότι το ημερολόγιο σπιράλ και θα σας καλύψει απόλυτα.

έως 225 τεμ. Κατασκευή Ημερολογίου 226-325 τεμ. Παραγωγή Ημερολογίου πάνω από 325 τεμ.
0,00 € Ημερολόγιο Σπιράλ 0,00 € Εκτύπωση Ημερολογίων για Συλλόγους 0,00 €

Ημερολογιο Τοιχου 2021 Μεγάλο Μέγεθος 3φυλλο

μεγάλο ημερολογιο τοιχου 3 φύλλα με δέσιμο καρφίτσα Αν αναζητάτε μια οικονομικότερη πρόταση για την εκτύπωση διαφημιστικού ημερολογίου τοίχου που να σας δίνει τη δυνατότητα καθημερινής προβολής όλο το χρόνο σας προτίνουμεμε μια καινούργια πρωτότυπη πρόταση ημερολογιου τοιχου!
Η συγκεκριμένη πρόταση έχει πολύ μικρότερο κόστος από το ημερολόγιο τοίχου με σπιράλ και θα σας καλύψει απόλυτα. Οι πελάτες της επιχείρησής σας αλλά και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας.

έως 225 τεμ. Ημερολόγια 226-325 τεμ. Ημερωλόγια πάνω από 325 τεμ.
0,00 € Ημερολώγια 0,00 € Ημερολόγεια 0,00 €

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.