Μονόφυλλο Ημερολογιο Τοιχου 2021
Μεγάλο Μέγεθος

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
1,00 € Ημερολόγια 2021 0,95 € Ημερολόγια Τοίχου 0,90 €

ημερολογιο τοιχου μονόφυλλο Ξέρετε γιατί ένα ημερολόγιο είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος διαφήμισης της επιχείρησής σας και της προβολής της δραστηριότητας του συλλόγου σας;
Το διαφημιστικό ημερολόγιο είναι ένα χρηστικό αντικείμενο που θα παραμείνει σε χρήση όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έτσι εσείς δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε ξανά και ξανά για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στον πελάτη που δώσατε ένα διαφημιστικό ημερολόγιο ή να φροντίσετε για την επαναπροβολή του συλλόγου, ομίλου ή του σχολείου στους φίλους που προμηθεύτηκαν τα ημερολόγια προβολής για συλλόγους στην αρχή του χρόνου.

Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση για ημερολόγιο προβολής.

Μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου μεγάλης διάστασης θα εντυπωσιάσει και θα προβάλει το μήνυμά σας ξανά και ξανά για 365 μέρες τον καινούργιο χρόνο.

Αποτελείται από χαρτόνι διστάσεων 25 Χ 35 εκατοστά, με τρύπα για να κρεμαστεί στον τοίχο και το ημερολόγιο είναι κολλημένο στο κάτω μέρος.

Το ημερολόγιο είναι ένα μικρό βιβλιαράκι με δώδεκα φυλλαράκια και εξώφυλλο και σε κάθε φυλλαράκι υπάρχει εκτυπωμένος ένας μήνας.

Για διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση μια μεγάλης φωτογραφίας ή μιας σύνθεσης με περισσότερες φωτογραφίες. Επιλέξτε για την προβολή σας ένα διαφημιστικό ημερολόγιο για να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με το μήνυμά σας όλο το χρόνο

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Αυτή είναι μια οικονομική πρόταση για ημερολόγιο τοίχου.

Δείτε δείγματα ημερολογίων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.