Δείγματα Μονόφυλλου Ημερολόγιου Τοιχου

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
1,00 € Ημερολόγια 2021 0,95 € Ημερολόγια Τοίχου 0,90 €ημερολόγιο τοίχου μονόφυλλο μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου

Δείγματα από δουλειές μας
Δείγματα από μονόφυλλα ημερολόγια τοίχου μεγάλου μεγέθους. Το εικαστικό μπορεί να είναι μια μεγάλη κεντρική φωτογραφία ή σύνθεση περισσοτέρων φωτογραφιών. Μπορεί να δημιουργηθεί και χώρος για χορηγούς. Το ημερολόγιο είναι ένα μικρό βιβλιαράκι με δώδεκα φυλλαράκια και εξώφυλλο και σε κάθε φυλλαράκι υπάρχει εκτυπωμένος ένας μήνας. Μπορεί επίσης να γίνει εκτύπωση λογότυπου ή σήματος.

μεγάλο μέγεθος ημερολόγιο τοίχου μονόφυλλο

μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου μεγάλο μέγεθος
μονόφυλλο ημερολόγιο λεπτομέρεια μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου λεπτομέρεια
Λεπτομέρειες από το ημερολόγιο
Μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου μεγάλης διάστασης θα εντυπωσιάσει και θα προβάλει το μήνυμά σας ξανά και ξανά όλο τον χρόνο.

Αποτελείται από χαρτόνι διστάσεων 25 Χ 35 εκατοστά, με τρύπα για να κρεμαστεί στον τοίχο και το ημερολόγιο είναι κολλημένο στο κάτω μέρος.

Το ημερολόγιο είναι ένα μικρό βιβλιαράκι με δώδεκα φυλλαράκια και εξώφυλλο και σε κάθε φυλλαράκι υπάρχει εκτυπωμένος ένας μήνας.

Για διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση μια μεγάλης φωτογραφίας ή μιας σύνθεσης με περισσότερες φωτογραφίες. Επιλέξτε για την προβολή σας ένα διαφημιστικό ημερολόγιο για να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με το μήνυμά σας όλο το χρόνο

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Αυτή είναι μια οικονομική πρόταση για ημερολόγιο τοίχου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.