Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων και της καινούργια χρονιάς από διαφόρους τοπικούς συλλόγους της χώρας μας γίνεται μια πολύ ωραία προσπάθεια για την ανάδειξη και την προβολή της δραστηριότητάς τους, με την έκδοση ημερολογίων.
Το ημερολόγιο είναι ένα κλασσικό, χρήσιμο και ιδιαίτερα διαδεδομένο αντικείμενο που εκτός από την προβολή του συλλόγου θα βοηθήσει στην ταμειακή ενίσχυση του συλλόγου έτσι ώστε ό σύλλογος να έχει τη δυνατότητα να προαγματοποιήσει εκδηλώσεις και παρεμβάσεις όλη τη χρονιά.
Με ιδιαίτερη φροντίδα οι υπεύθυνοι των συλλόγων συγκεντρώνουν επιλεγμένο φωτογραφικό και λογοτεχνικό υλικό, ώστε κάθε χρόνο να πετυχαίνουν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό σχεδιασμό, την τέλεια εκτύπωση και το τελικό φινίρισμα έτσι ώστε τα ημερολόγια αυτά να μπορούν να αποτελέσουν σπουδαίο πολιτιστικό τεκμήριο.
ημερολογιο τοιχου 4 φύλλα δέσιμο σπιράλ
Ημερολογιο Τοιχου 2023
Μεγάλο Μέγεθος 4φυλλο Σπιράλ
Η καλή αυτή προσπάθεια της έκδοσης ημερολογίων ευχόμαστε να συνεχισθεί με ακόμη περισσότερη έμπνευση και μεράκι.
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία & την παραγωγή ημερολογίων προβολής για συλλόγους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία, εταιρίες & επαγγελματίες.

Μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ο καλύτερος τρόπος προβολής των δραστηριοτήτων σας!!!

T Y P O C A R D

Τηλ. 694271765O


Ημερολογιο - Αρχική Σελίδα

Εορτολόγιο 2023
Χριστουγεννιάτικες Κάρτες
Ημερολογια Συλλογων