Επιτραπέζιο Ημερολογιο 12φυλλο
με αναδιπλούμενη βάση

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων πάνω από 325 τεμ.
2,20 € Ημερολόγια 2021 2,15 € Ημερολόγια Τοίχου 2,10 €

επιτραπέζιο ημερολογιο με αναδιπλούμενη βάση Ένα διαφημιστικό ημερολόγιο σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Ο βασικός λόγος που το ημερολόγιο είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης είναι πολύ απλός: απλά αποδίδει!
Γιατί όμως να επιλέξει μια επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας να εκτυπώσει ένα διαφημιστικό ημερολόγιο για να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και όχι έναν άλλο τρόπο;
Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι ότι είναι ένα από τα υλικά προώθησης με τη μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο παραλήπτης του θα το χρησιμοποιεί για έναν ολόκληρο χρόνο, αν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα όμορφο αισθητικά ημερολόγιο μπορεί να διατηρηθεί και μετά το τέλος του χρόνου.

Το Επιτραπέζιο Ημερολογιο αποτελείται από 12 φύλλα και σε κάθε ένα από αυτά είναι εκτυπωμένος ένας από τους μήνες του χρόνου καθώς και μια φωτογραφία της επιλογής σας.

Το μέγεθος είναι 21 Χ 12 εκατοστά και το ημερολόγιο είναι δεμένο με σπιράλ.

Με την αναδιπλούμενη βάση από χοντρό χαρτόνι που διαθέται, θα τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο, σε τραπέζι ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Για κάθε μήνα μπορείτε να επιλέξετε το φωτογραφικό θέμα που θα εκτυπωθεί έτσι ώστε να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες του συλλόγου σας.

Έτσι για ένα ολόκληρο κάθε μήνα οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια δραστηριότητα του συλλόγου σας.

Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Μια πρωτότυπη πρόταση, στη διάθεσή σας για την προβολή της επιχείρησης, του συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.