Ημερολογιο Τοιχου 2022
Μεγάλο Μέγεθος 3φυλλο

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια 226-325 τεμ. Ημερωλόγια πάνω από 325 τεμ.
0,00 € Ημερολώγια 0,00 € Ημερολόγεια 0,00 €

ημερολογιο τοιχου επταφυλλο καρφιτσα Αν αναζητάτε μια οικονομικότερη πρόταση για την εκτύπωση διαφημιστικού ημερολογίου τοίχου που να σας δίνει τη δυνατότητα καθημερινής προβολής όλο το χρόνο σας προτίνουμεμε μια καινούργια πρωτότυπη πρόταση ημερολογιου τοιχου!
Η συγκεκριμένη πρόταση έχει πολύ μικρότερο κόστος από το ημερολόγιο τοίχου με σπιράλ και θα σας καλύψει απόλυτα. Οι πελάτες της επιχείρησής σας αλλά και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας.

Κάθε ένα από τα τρια φύλλα έχει εκτύπωση διπλής όψης και σε αυτό εμφανίζονται τρεις μήνες μαζί με μια φωτογραφία της επιλογής σας.

Το μέγεθος είναι 21 Χ 31 εκατοστά και το ημερολόγιο είναι δεμένο με καρφίτσα (συραπτικό).

Η αρχική του παρουσίαση είναι διπλωμένο στη μέση και οι διαστάσεις του είναι 21 Χ 15 εκατοστά.

Το ημερολόγιο θα κρεμαστεί στον τοίχο από μια τρύπα που υπάρχει στο πάνω μέρος.

Κάθε τρεις μήνες εμφανίζεται ένα φωτογραφικό θέμα (4 συνολικά) της επιλογής σας με σκοπό να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες του συλλόγου σας.

Έτσι οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια δραστηριότητα του συλλόγου σας για τρεις μήνες.

Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Μια καινούργια, πρωτότυπη και οικονομική πρόταση για ημερολόγιο τοίχου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.