Ημερολογιο Τοιχου 2023
Μεγάλο Μέγεθος 4φυλλο Σπιράλ

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγου 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγου πάνω από 325 τεμ.
1,58 € Ημερολόγια τοίχου 1,53 € Hmerologia 1,48 €

ημερολογιο τοιχου τετράφυλλο σπιράλ Μια νέα ακόμα πιο οικονομική λύση για το διαφημιστικό ημερολόγιο της επιχείρησής ή του συλλόγου σας.
Ημερολόγιο τοίχου με μεγάλο εντυπωσιακό μέγεθος που είναι παράλληλα η πιο οικονομική λύση. Οι πελάτες της επιχείρησής σας και οι φίλοι του συλλόγου, του αθλητικού ομίλου ή του σχολείου θα έχουν όλο το χρόνο στον τοίχο τους ένα ημερολόγιο μεγάλου μεγέθους που θα μεταφέρει το μήνυμά σας. Έτσι με το μικρότερο κόστος θα μπορέσετε να εκτυπώσετε και φέτος το διαφημιστικό ημερολόγιο της εταιρίας σας ή το ημερολόγιο προβολής του συλλόγου, του ομίλου ή του σχολείου σας.

Σε κάθε ένα από τα τέσσερα φύλλα είναι τυπωμένοι τρεις μήνες και μια φωτογραφία.

Το μέγεθος είναι 21 Χ 31 εκατοστά και το ημερολόγιο είναι δεμένο με σπιράλ.

Το ημερολόγιο θα κρεμαστεί στον τοίχο από το ειδικό γατζάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος.

Σε κάθε ένα από τα φύλλα μπορείτε να επιλέξετε το φωτογραφικό θέμα που θα εκτυπωθεί έτσι ώστε να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες του συλλόγου σας.

Έτσι για ένα ολόκληρο κάθε μήνα οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια δραστηριότητα του συλλόγου σας.

Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο έχει εξώφυλλο, ουσιαστικά ένα ακόμα φύλλο, στο οποίο μπορεί να εκτυπωθεί μια εντυπωσιακή φωτογραφία ή σύνθεση φωτογραφιών που θα κάλει το ημερολόγιό σας ακόμα πιο όμορφο και φυσικά βάση από σκληρό χαρτόνι που του δίνει μια υπόσταση όταν το παρουσιάζεται για πρώτη φορά στους πελάτες ή τους φίλους σας.

Δείτε δείγματα ημερολογίων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.