Δείγματα από Ημερολόγια Τοίχου 2024
Μεγάλο Μέγεθος 4φυλλο Σπιράλ

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια συλλόγου 226-325 τεμ. Ημερολόγια συλόγου πάνω από 325 τεμ.
1,58 € Ημερολόγια τοίχου 1,53 € Hmerologia 1,48 €

ημερολόγιο τοίχου με 4 φύλλα σπιράλ δέσιμο ημερολόγιο τοίχου σπιράλ 4φυλλο

Δείγματα από δουλειές μας
Στην αριστερή πλευρά, δείγμα από εσωτερική σελίδα ημερολογίου με 4 φύλλα (τρεις μήνες σε κάθε φύλλο) και δεξιά το εξώφυλλο από το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπριανάδων. Έχει γίνει προσαρμογή του λογότυπου του συλλόγου στο εξώφυλλο αλλά και σε όλες τις εσωτερικές σελίδες. Στη συγκεκριμένη εσωτερική σελίδα έχει γίνει σύνθεση τεσσάρων φωτογραφιών από το αρχείο μελών του συλλόγου.

Μια νέα ακόμα πιο οικονομική λύση για το διαφημιστικό ημερολόγιο της επιχείρησής ή του συλλόγου σας.
Ημερολόγιο τοίχου με μεγάλο εντυπωσιακό μέγεθος που είναι παράλληλα η πιο οικονομική λύση.

Σε κάθε ένα από τα τέσσερα φύλλα είναι τυπωμένοι τρεις μήνες και μια μεγάλη φωτογραφία (ή σύνθεση περισσότερων φωτογραφιών).

Το μέγεθος είναι 21 Χ 31 εκατοστά και το ημερολόγιο είναι δεμένο στην πάνω πλευρά με σπιράλ.

Το ημερολόγιο θα κρεμαστεί στον τοίχο από το ειδικό γατζάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος.

Σε κάθε ένα από τα φύλλα μπορείτε να επιλέξετε το φωτογραφικό θέμα που θα εκτυπωθεί έτσι ώστε να προβάλει τα προϊόντα της επιχείρησής σας ή τις δραστηριότητες του συλλόγου σας.

Έτσι για ένα ολόκληρο κάθε μήνα οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία ή με μια δραστηριότητα του συλλόγου σας.

Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθεί και το λογότυπο της εταιρίας ή του συλλόγου καθώς και οποιοδήποτε άλλο μήνυμα σας ενδιαφέρει.

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο έχει εξώφυλλο, ουσιαστικά ένα ακόμα φύλλο, στο οποίο μπορεί να εκτυπωθεί μια εντυπωσιακή φωτογραφία ή σύνθεση φωτογραφιών που θα κάλει το ημερολόγιό σας ακόμα πιο όμορφο και φυσικά βάση από σκληρό χαρτόνι που του δίνει μια υπόσταση όταν το παρουσιάζεται για πρώτη φορά στους πελάτες ή τους φίλους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.