Δείγματα από Απλά και Οικονομικά Ημερολόγια Τοίχου 2024

Ημερολογια - Αρχική Σελίδα
Ημερολογια ΤοιχουΕπιτραπεζια ΗμερολογιαΗμερολογια ΣπιραλΗμερολογια για συλλογουςΗμερολογια για Σχολεια


Ημερολογια Τιμες
έως 225 τεμ. Ημερολόγια για Συλλόγους 2024 226-325 τεμ. Εκτύπωση Ημερολογίων Οικονομικά πάνω από 325 τεμ.
0,82 € Ημερολόγια 2024 Φθηνά 0,78 € Ημερολόγια Τοίχου 2024 Οικονομικά 0,75 €

ημερολόγια τοίχου μονά μονόφυλλα ημερολόγια τοίχου
Κωδικός 1403 Κωδικός 1404
Απλό και Οικονομικό Ημερολόγιο Τοίχου, μονόφυλλο. Στη συγκεκριμένη παραλλαγή οι μήνες είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες αριστερά και δεξιά. Στη μέση υπάρχει αρκετός χώρος για να εκτυπωθούν εκτός από το όνομα του συλλόγου και τρεις τουλάχιστον φωτογραφίες διαστάσεων περίπου 11,5 Χ 7,5 εκατ. Αν υπάρχουν χορηγοί που πρέπει να προβληθούν, τότε υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε λιγότερες φωτογραφίες ή να μειώσουμε το μέγεθος των φωτογραφιών έτσι ώστε να δημιουργηθεί ελεύθερος χώρος για να τυπώσουμε το διαφημιστικό μύνημα των χορηγών. Ημερολόγιο Τοίχου Μονόφυλλο Οικονομικό με το ημερολόγιο τυπωμένο πάνω στο κυρίως σώμα του ημερολογίου. Σε αυτή την παραλλαγή κάθε μήνας συνοδεύεται από μια φωτογραφία. Έτσι μπορείτε να εκτυπώσετε 12 διαφορετικές φωτογραφίες από τις δραστηριώτητες του συλλόγου σας, μια για κάθε μήνα. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για την εκτύπωση 12 φωτογραφιών. Οι διάσταση των φωτογραφιών θα είναι περίπου 5 Χ 4 εκατ. Αν υπάρχει ανάγκη προβολής χορηγών, οι γραφίστες μας θα αναλάβουν να προσαρμόσουν τα διαφημιστικά μυνήματα των χορηγών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
μονά ημερολόγια τοίχου ημερολόγια τοίχου οικονομικά
Κωδικός 1405 Κωδικός 1406
Μια παραλλαγή σε απλά και φθηνά ημερολόγια τοίχου στην οποία οι μήνες είναι χωρισμένοι σε έξι σύνολα με δύο μήνες το κάθε ένα . Με αυτή την παραλλαγή μπορείτε να επιλέξετε για εκτύπωση και προβολή έξι διαφορετικές φωτογραφίες με διάσταση περίπου 10,5 Χ 5 εκατ. Φυσικά υπάρχει αρκετός χώρος για την εκτύπωση του ονόματων και του λογότυπου του συλλόγου. Υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης διαφήμισης χορηγών. Η πρόταση αυτή είναι ιδανική για συλλόγους που θέλουν να εκτυπώσουν οικονομικά ημερολόγια τοίχου και να προβάλουν τη δραστηριότητά τους. Οι μήνες του χρόνου είναι τυπωμένοι μαζί με την υπόλοιπη διακόσμηση πάνω στο σώμα του ημερολογίου. Στο κέντρο μπορεί να εκτυπωθεί μαι μεγάλη κεντρική φωτογραφία διαστάσεων 11,5 Χ 8,5 εκατ. και περιμετρικά θα εκτυπωθούν οι 12 μήνες του χρόνου. Τέλος σε αυτή την παραλλαγή υπάρχει χώρος και για την προβολή χορηγών.
οικονομικά ημερολόγια οικονομικά ημερολόγια μονόφυλλα
Κωδικός 1407 Κωδικός 1408
Αν σας ενδιαφέρει να εκτυπώσετε φθηνά ημερολόγια τοίχου για να προβάλετε τη δραστηριότητα του συλλόγου σας και να τα διαθέσετε για να εξασφαλίσετε την ενίσχυση του ταμείο του συλλόγου σας προτείνουμε απλό μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου. Η παραπάνω παραλλαγή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι μήνες να χωριστούν σε τέσσερα σύνολα με τρεις μήνες το κάθε ένα. Σε κάθε ένα από αυτά τα σύνολα μπορείτε να επιλέξετε για εκτύπωση και μια φωτογραφία διαστάσεων περίπου 7 Χ 5 εκατ. Έτσι μπoρείτε σε ένα φθηνό ημερολόγιο να εκτυπώσετε τέσσερις διαφορετικές φωτογραφίες. Με τη συγκεκριμένη παραλλαγή θα υπάρχει και αρκετός χώρος για να εκτυπώσετε διαφήμηση χορηγών, αν υπάρχουν. Αν σας εδιαφέρει να εκτυπώσετε φθηνά ημερολόγια με φωτογραφίες μεγάλης διάσταση (12.5 Χ 9.5 εκατ. περίπου) η συγκεκριμένη παραλλαγή μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Οι μήνες είναι χωρισμένοι σε τετράδες και κάθε τετράδα συνοδεύεται από μία φωτογραφία. Με αυτό την τρόπο μπορείτε να τυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε αρκετά μεγάλη διάσταση και να προβάλετε το μύνημα που θέλετε πιο εύκολα και καθαρά. Στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη εκτύπωσης διαφήμισης χορηγών οι γραφίστες προσαρμόζουν τη μακέτα ανάλογα έτσι ώστε να πετύχομε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Δείτε περισσότερα δείγματα ημερολογίων

Δείγματα από απλά και οικονομικά μονόφυλλα ημερολόγια τοίχου μεγάλου μεγέθους. Το εικαστικό μπορεί να είναι μια μεγάλη κεντρική φωτογραφία ή σύνθεση περισσοτέρων φωτογραφιών. Μπορεί να δημιουργηθεί και χώρος για χορηγούς. Το ημερολόγιο είναι τυπωμένο πάνω στο κυρίως σώμα του ημερολογίου (χοντρό χαρτόνι). Μπορεί επίσης να γίνει εκτύπωση λογότυπου ή σήματος του συλλόγου.

Μονόφυλλο ημερολόγιο τοίχου μεγάλης διάστασης θα εντυπωσιάσει και θα προβάλει το μήνυμά σας ξανά και ξανά όλο τον χρόνο.

Αποτελείται από χαρτόνι διστάσεων 25 Χ 35 εκατοστά, με τρύπα για να κρεμαστεί στον τοίχο και το ημερολόγιο είναι εκτυπωμένο πάνω στο χαρτόνι.

Για διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση μια μεγάλης φωτογραφίας ή μιας σύνθεσης με περισσότερες φωτογραφίες. Αν θέλετε να εκτυπώσετε παραπάνω από μία κεντρική φωτογραφία, μπορείτε να διλάξετε μία από τις διαθέσιμες παραλλαγές και όχι την κλασσική διάταξη. Αν δεν βλέπετε την παραλλαγή που σας καλύπτει μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερες παραλλαγές ή να ζητήσετε από τους γραφίστες μας να ετοιμάσουν μια πρόταση αποκλειστικά για εσάς, έτσι ώστε να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.
Επιλέξτε για την προβολή σας ένα διαφημιστικό ημερολόγιο για να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες της επιχείρησής σας ή οι φίλοι του συλλόγου σας θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με το μήνυμά σας όλο το χρόνο

Αν το ημερολόγιο θα διακινηθεί από σύλλογο, σχολείο ή αθλητικό όμιλο μπορεί να χρειαστεί να προβληθούν και χορηγοί κάτι που δεν θα είναι δύσκολο μια υπάρχει διαθέσιμος χώρος και οι γραφίστες μας θα σας προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό έτσι ώστε η προβολή των χορηγών να είναι η καλύτερη δυνατή και να τους αφήσει ευχαριστημένους.

Αυτή είναι μια φθηνή πρόταση για ημερολόγιο τοίχου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.